Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja on avoin kaikille, jonne toivomme:

- Ihania kommentteja

- Kysymyksiä

- Uudistus ehdotuksia

- Huomautuksia

- Mainoksia

- Muuta

Pidetään vieraskirja kaikille yhteisenä ja erityisesti kilenkäyttö asiallisena. Ylläpidolla on oikeus poistaa ylinmääräiset kommentit.

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Hauruat
Kotisivut: http://ieyamarpg.boards.net/

13.05.2019 13:05
Ieyama on koiraeläimillä pelattava fantasiavivahteinen roolipeli, jonka perimmäinen juoni on selviytyminen. Peli rakentuu pelaajien juonien avulla, vaikka Ylläpidolla onkin takataskussaan muutamia kortteja pelaajien päiden menoksi. Nyt Ieyamassa on mahdollisuus hypätä suoraan toiminnan ytimeen, kun talven aikana satanut lumi on alkanut sulaa. Aluetta halkovan joenpinta on jo kohonnut ja virta voimistunut, puuttomilla rinteillä tapahtuu paljon mutavyöryjä. Ympäristön väliaikainen muutos on vaikuttanut myös riistaan ja klaanit joutuvat ponnistelemaan ravinnon eteen entistäkin kovemmin! Myös yhden klaanin johtajatar etsii pelissä itselleen juonikkaita, mutta luotettavia kätyreitä, joten pelin juoneen on mahdollista päästä heti kiinni. Sinut tervetulleeksi toivottaa koko Ieyaman väki.

Nimi: Piku
Kotisivut: http://piku.suntuubi.com/admin/?cat=21&lang=fi

11.04.2019 21:26
Tervetuloa Leinikin tallin Kevätkisoihin! Kisat pidetään 30.4. käythän osallistumassa?

Ystavällisin terveisin, Piku, Leinikin talli

Nimi: Sisla
Kotisivut: http://sysala.suntuubi.com

16.12.2018 17:47
☆ Sysälä ja Päiväpirtti järjestävät yhteistyössä rennot Joulunäyttelyt 24.12.2018! Tarjolla on jouluista tunnelmaa ja mahtavia palkintoja luokissa ansioituneille. Näitä joulunäyttelyitä et voi jättää välistä!
VIP on 22.12.2018 ja kutsun linkin näet alapuolelta.
(http://paivanpirtti.suntuubi.com/?cat=28)

☆ Sysälässä järjestetään suuret kilpailut vuoden alkuun 11. tammikuuta 2019 Sysälän kentällä sekä maastoradalla ja lajeina ovat este- , koulu- ja maastoesteratsastus, joissa luokkia löytyy varmasti jokaiselle! Lisäksi Lumirallit hevosille ja poneille
(http://sysala.suntuubi.com/fi/toiminta/ekatkisat2019/)

Nimi: Tiana
Kotisivut: http://hopeakauriintila.suntuubi.com/

11.12.2018 11:22
Hei!
Tervetuloa tutustumaan aivan uuteen Hopeakauriin Ratsutilaan! Olemme vasta saaneet sivut kasaan pikkuhiljaa ja nyt olemme valmiita ottamaan ensimmäisiä halukkaita hoitajia vastaan talliimme.

http://hopeakauriintila.suntuubi.com/?cat=1

-Tiana-

Nimi: Emily

29.10.2018 09:08
Haluaisin alkaa huiskeen hoitajaksi.

Vastaus:

Pahoittelut myöhästyneestä vastauksesta! Ehdottomasti sopii tulla hoitamaan. Laitappa uusi viesti, niin tiedämme että olet vielä käynyt sivustoillamme  Kiitos ja Anteeksi!
- Lepa ja Ella

Nimi: Nina S.
Kotisivut: http://privena.suntuubi.com/?cat=58

29.08.2018 20:42
Tervetuloa osallistumaan Nokikujan villeihin esteratsastuskilpailuihin!

Nimi: Viona
Kotisivut: http://lumossa.net/susikallio

14.08.2018 11:40
Kahvihuoneen nurkassa kyhjöttävä heteka nitisee ja natisee väen ängetessä parhaille paikoille. Pirttipöydällä odottaa kasa vanhoja hevoshulluja lukijaansa, kaapin kulmasta riippuu edelleen ne Rikun vanhat suitset. Lauma oppilaita ryntää ilmoitustaululle tarkistamaan päivän ratsujakoja, parhaista hoitohevosista käydään kovaa kilpailua ja yksityisenomistajat siemailevat kahvikupposiaan kaikessa rauhassa menoa turvallisen välimatkan päästä silmäillen. Susikallio saattaa olla kulmakunnan suurin ratsastuskoulu, mutta tunnelma meillä on kohdillaan.

-------------------

Tahdotko oppia uutta ratsastuksesta? Janoatko menestystä, tasolta tasolle nousemista ja sitä voittajafiilistä, kun ylittää itsensä? Haaveiletko kilpailemisesta? Tai ehkä etsitkin vain paikkaa, jossa vetää syvään henkeä ja rentoutua rakkaimpien karvakorvien keskellä, kaukana kaikesta?

Tervetuloa kokeilemaan ratsastamista virtuaalisella ratsastuskoululla, meille voi tulla tunneille kuka tahansa, eikä omaa (hoito)hevosta tunneilla käymiseen vaadita.

>> Varaa oma tuntisi nyt! -> http://lumossa.net/susikallio/tunnit.html

Tallilla myös muutama vapaa karsinapaikka yksityisille sekä paljon vapaita hoitohevosia. Kirjava hevoskatraamme pitää sisällään niin osaavia puoliverisiä, kimurantteja poneja kuin mielenkiintoisia projekteja ex-ravureista uudelleenkoulutettaviin. Jokaiselle taatusti jotakin!

Lämpimästi tervetuloa!
<3 Viona

-------------------
26.8. kilpaillaan jälleen Susiloikan merkeissä! Tämä rento, kaikille avoin ja jaokseton kilpailu kerää toivon mukaan yhteen mahdollisimman monet harrasteratsukot. Palkitsemme luokkavoittajien lisäksi myös kaikki vapaaehtoiset tuotokset kisapäivän tiimoilta. Tervetuloa mukaan = )

http://susikallio.proboards.com/thread/1513/26-8-2018-susiloikka

Nimi: Heidi Merrilä
Kotisivut: http://megasim.eu/talli/

24.07.2018 09:22
Merrin Talli on uusi monipuolinen piirretty ratsastuskoulu. Tarjolla on niin hoitohevosia, tunteja kuin yksityispaikkojakin. Toimintamme pyritään pitämään innovatiivisena ja tallille onkin tulossa elokuussa uusi tapa hoitaa ja pitää huolta hoitohevosesta tai omasta hevosesta. Hevosille voi kerätä ominaisuuspisteitä ja aktiivisesta toimimisesta saa myös rahaksi muuttuvia pisteitä, joilla voi osallistua toimintaan tai jatkossa shoppailla tallin omassa tallikaupassa.

Tervetuloa tutustumaan tallin toimintaan!
Elokuussa Merrin Tallilla myös matalan tason estekilpailut: https://megasim.eu/talli/tapahtuma/avajaisestekilpailut

Nimi: Nina S.
Kotisivut: http://privena.suntuubi.com/?cat=46

23.06.2018 18:28
Heippa! Vielä ehtii osallistua Nokikujan tallin rentoon iltamaastoon, joka ratsastetaan 10.7. Myös kouluvalmennuksessa on paikkoja vielä kahdelle ratsukolle.

Tervetuloa!

Nimi: Tyyne
Kotisivut: http://vrtkeijukumpu.suntuubi.com/

22.06.2018 00:00
Tervetuloa osallistumaan Keijukummun 1-vuotissynttäreiden kunniaksi järjestettyihin maastoestekisoihin! Luokkia on kaksi, toisessa esteet ovat max. 70cm ja toisessa max. 90cm, joten varmasti monenlaiset ratsut pääsevät mukaan  .

Kutsu löytyy osoitteesta http://vrtkeijukumpu.suntuubi.com/?cat=18&lang=fi&id=35&p=0&lang=fi (scrollaa sivua hiukan alaspäin niin pääset kisainfoon)!

Nimi: aikku

05.06.2018 17:22
Moi tervehdin tallin omistajaa heidiä jonka tunnille oln menossa. Kuten tuttuun tapaan hoidan hevosen. Kun hevonen on hoidettu nii lähden kävelemään maaneesia päin. Tunti sujui hyppimällä esteitä ja puomeja ylittäessä. Ajattelin menä loppu käynnit läheiselle pururadalle. Vartin kuluttua palan rauhallisessa käynnissä tallille. Hoidan hevosen ja vien sen latumelle syömään heinää. Meidän tallilla on tapana että kauvan olleet ratsastajat ja hyvät pitävät tunteja muummuassa alottelioille. No minun piti mennä pitämään yksityis tuntia 8v vuotiaalle tytölle jolle olen ennenkin pitänyt tunnin. Tunnin kuluttua vien hevoselle namin ja menen äidin kyyvillä kotiin.

Vastaus:

Hyvä tarina. Saat 20pc.

Lue jatkossa tarina läpi, ennen kuin lähetät sen, jotta kirjoitusvirheet vähenisivät.
-Lepa

ps. Tarinat "hoitajille" osioon

Nimi: aikku

04.06.2018 23:06
Avaan tallin oven ja menen oves ta sisään. Kävelen pitkän pitkää kytävää kunnes saavun hevoseni luo. Päätän mennä ratsastus unnille ja siis minun ratsastus koulu ope on Annika: minusta toosi kiva ja ymmärtää pieniinmätkin virheet. Tunti kului ja kävelen hevoseni kanssa pitkän pitkää käytävää kunnes saavun karsinan luo otan suitset, satulan ja harjaan hevosen ja vien sen laitumelle nautimaan kauiista kesäpäivästä ja makeasta ruohosta. sitten kävelen karsinan luo siivoan ja moikkaan opettajalle ja maksan tunnista 33euroo ja kiitän ja lähden pois ja tietysti moikkaan ohikulkevia ihmisiä. Lähden kävelemään hevoskeittiön ohi ja aattelin viedä hevoselle namun. Vien hevoselle ja moikkaan sitä ja taputan ja otan pyörän ja pyöräilen kotiin.

Vastaus:

Hyvä tarina! Saat 20pc.
-Lepa

ps. Jatkossa tarinat "hoitajille" osioon.

Nimi: Rävdala Ridklubb
Kotisivut: http://ravdala.suntuubi.com

17.05.2018 20:47
Uusi ratsastuskoulu avataan!

Tervetuloa osallistumaan koulu- ja esteratsastuskisoihin Rävdala Ridklubbille Ruotsin saaristomaisemiin. http://ravdala.suntuubi.com/fi/Ridklubb/Avajaiskisat%202.-3.6.%21/

R äddis on varsin perinteikäs ratsastuskoulu ripauksella vanhan kartanomiljöön aavemaisia tarinoita, tallinväen suhdekiehkuroita ja omintakeisen kylän seikkailuja.

-> Hevosillemme otetaan hoitajat ja järjestämme hauskoja ratsastustunteja kaiken ikäisille - ja tasoisille.
-> Me tarjoamme myös majoituspalvelut kartanomaisemissa - varaa talliporukallesi kesän ikimuistoisin reissu!
-> Tallistasi yhteistyötalli meille? Kysy rohkeasti!

Tervetuloa nauttimaan ihanasta hevoskesästä,

<3 RR

Nimi: Cilla
Kotisivut: http://pikkuponila.suntuubi.com

06.05.2018 23:13

Pikku ponila avaa ovensa! Tervetuloa talliimme ja tutustumaan hoitajaa etsiviin poneihimme ja hevosiimme. Yksityishevosille tallimme avaa ovensa pian. Tallimme on hieman keskeneräinen, mutta valmis aloittamaan toimintansa. Katsele rauhassa ja jätä vaikka terveiset vieraskirjaamme!

- Cilla, Pikku ponila


Vastaus:

Kiitos!

-Ella

Nimi: Hauruat
Kotisivut: http://https://www.dancingwithroses.fi/

01.05.2018 10:25
Tervetuloa lukemaan elämäblogi, jossa kerrotaan vinkkejä elämiseen, harrastamiseen ja kaikkeen mahdolliseen muuhun. Ideat teiltä lukijoilta olisivat tervetulleita, joten tulkaa kurkkaamaan ja kommentoimaan seuraavaa postausaihetta, minkä voisin kirjoittaa.
Blogi on hieman simppeli, mutta asiaa sieltä löytyy ja toivon, sinne paljon lukijoita!

~ Hauruat

Vastaus:

Kiitos!
-Lepa

Nimi: Ira
Kotisivut: http://ironiaa.weebly.com/kilpailut.html/

30.04.2018 07:21
He(i)ppa!
Huhtikuu alkaa olla taputeltu ja on vuoro siirtyä tapahtuman täyteiseen toukokuuhun! Tervetuloa kisaamaan eri lajeissa Ironian kilpakeskukseen! Mikä olisikaan parempaa kuin viettää päivä upeiden sekä lutuisten hevosten ja ponien parissa unohtamatta tietenkään ihmisystäviäänkään?

>> Ira

Vastaus:

Kiitos!
-Lepa

Nimi: Hiekkamyrsky

27.04.2018 17:11
Hei! Ihanat sivut teillä!
Minua vain pistää vähän silmään tuo räikeä keltainen..

Vastaus:

Huomasin äskön, ku olin erillä koneella niin pistäähän se silmään aika tavalla. Omassa koneessani se ei näytä yhtään pahalta, kun pidän näytönkirkkautta niin pienellä. Täytyypä vaihtaa eri väri
-Lepa

Nimi: Lepa (yp)

23.04.2018 15:43
aikku, laitoit yksityisellä viestin, että saatko tulla Ruskon omistajaksi. Asiahan on niin, että hoitajaksi voit tulla, ja myöhemmin ostaa hevosen itsellesi. Siihen asti hevonen on tallin oma. Tallilta sitä en ole kuitenkaan myymässä, mutta sen voit ostaa itsellesi, ja sen kaikki tapaturmat, yms ovat sinun päätettävissäsi. Saat sen itsellesi, kun tulet ensin tallille hoitajaksi, tienaat rahaa, ja ostat sen

-Lepa

Yksityinen viesti

23.04.2018 13:59

Nimi: Avra P.
Kotisivut: http://vrtpohjoistuuli.suntuubi.com/?cat=50

16.04.2018 17:25
Heippahei!

Pohjiksessa juhlitaan äitejä kisojen muodossa 13. toukokuuta 2018! Järjestimme 5 villiä luokkaa - kaksi koululuokkaa, kaksi esteluokkaa ja yhden leikkiluokan! Mukana tällä kertaa myös pukukisa, jossa jokaiselle palkinto. Myös muissa luokissa on palkintoja jaossa, tietysti

Tervetuloa kilpailemaan tai vaan nauttimaan Pohjiksen tallityttöjen järjestämästä buffetista ja talutusratsastuksesta!

Nähdään kisapäivänä!

- Avra P.

Vastaus:

Kiitos!
-Lepa

Nimi: Humutin
Kotisivut: http://rtmansikkamaki.suntuubi.com/?cat=51/

05.04.2018 16:25
Tervetuloa Kevätmaastoon 22.4.2018!
Mansikkamäki järjestää kevään kunniaksi nelituntisen retken laavureittiä pitkin. Luvassa rentoa ratsastelua, muutamia maastoesteitä sekä iloinen ilmapiiri hyvine tarjoiluineen!
Ilmoittauduthan siis mukaan 20.4. mennessä  .

>> Humutin

Vastaus:

Kiitos!
-Lepa

Nimi: Humutin
Kotisivut: http://rtmansikkamaki.suntuubi.com/

31.03.2018 11:46
Hei!
Kyselit linkinvaihtoa Mansikkamäen kanssa. Se käy loistavasti, lisäilethän meidät listaan
>> Humutin

Vastaus:

Jeps! Lisäilen piakkoin!
-Lepa

Nimi: Avra P.
Kotisivut: http://vrtpohjoistuuli.suntuubi.com/?cat=39

24.03.2018 21:29
Heippahei!

Pohjoistuulen tilalla puhaltavat voiton tuulet! Tervetuloa osallistumaan villiin P.T Cupiin 31.03.2018, jossa lajina tällä kertaa on kouluratsastus. Luokkia löytyy niin helppoja kuin vaikeitakin ja jokaiselle sijoittuneelle on palkinto.

Nähdään kisakentillä! Ilmoittautumisaikaa on 30.03 klo 23.59 asti.

- Avra P. | VRL-14663

Vastaus:

Kiitos!

-Ella

Nimi: Mari
Kotisivut: http://alppisvrt.suntuubi.com

24.03.2018 08:35
Tervetuloa Alppiruusun avajaiskilpailuhin, jotka järjrstetään viikon kuluttua! Luvassa on koulu- ja esteratsastuskilpailuja, sekä tallin toiminnann aloitus. Tule tutustumaan talliin ja ilmoittautumaan kilpailuihin!

Vastaus:

Kiitos!
-Ella

Nimi: Henkka

23.03.2018 18:41
Saisinko rueta Seriff "Seriffi" nimisen hevosen hoitajaksi?

Vastaus:

Tottakai saat. Otamme ilomielin hoitajia
-Ella

lisätään kaappi sinulle pikapuolin.
-Lepa

©2019 Lumivuori - suntuubi.com